Životní harmonie

Žijte jógu tour 2024 s Vaškem a Jakubem

Rádi cestujeme, rádi se setkáváme, rádi inspirujeme...vydáváme se opět na cesty po Česku ….jedeme za Vámi s inspirací Žijte jógu 2024.

celý článek

Začněte nový rok budováním rituálů - přihlaste se do mé online akademie SVĚT JÓGY

Do 31.12.2023 se můžete přihlásit do mé online akademie jógy se silvestrovskou slevou 10% a čerpat tak všechny výhody člena online akademie SVĚT JÓGY. 

celý článek

24.9.2023…oslavme jógu a čas, který s ní trávíme

Je to opravdu...20 let, co se s mnohými z vás znám - díky józe...a 30 let ve světě fitnessu a aerobiku. Ta doba přinesla mnoho krásných zážitků a setkání, zkoušek a hledání cest. Pojďte s námi oslavit toto výročí a inspirujme se ...ŽIJTE JÓGU CELEBRATION - v krásném Šternberském paláci na Hradčanském náměstí.

celý článek


POKŘTĚNO! Kniha Deník pro meditační čtení a psaní - Můj život s jógou se narodila.

Má nová kniha a současně deník byly pokřtěny v překrásném Klášteře sv. Anežky České za účasti více jak 100 nadšenců jógy. Všem moc děkuji, že jsme společně vydali energii a poslali DENÍK do světa. Rodný list: 1.4.2023.

celý článek

ŠKOLA JÓGY LIVE na ZOOMu v klidu domova již 8.ledna

Od ledna 2023 jsem pro vás připravil online výuku jógy - ŠKOLA JÓGY LIVE. 5krát, v neděli ráno,  od 8.30 hodin se potkáte a budete cvičit, povídat si a rozvíjet jógovou cestu.

Dvouhodinovka ... s jógou (teorie i praxe). Posuňte se dál a Václav Krejčík bude váš průvodce. 

celý článek

Už žije jeden rok - kniha Žijte jógu 2 - hledání harmonie

Úspěch jógy nespočívá v tom, jak dobře cvičíte pozice, ale jak pozitivně měníte kvalitu vašeho života a vztahů.  T.K.S.Desikachar

celý článek

Jóga jako (SELF) terapie ONLINE kurz (2 měsíce)

Chcete postoupit v józe ..dál? Vždy je otázkou, co je to dále, ale posun v oblasti mentální, spirituální...a i fyzické splňuje předpoklady: BÝT VÍC VĚDOMÝ a tvořit svou vnitřní spokojenost nezávisle na okolí - vykročit DÁL. Směřovat k něčemu, co nás převyšuje....

celý článek

A je tady, aneb #kdyžčíslovkyseměníz8na9

Je konec roku. Je to pravidelnost, ale není to nic ledabylého a standardního. Vezměte si, kolik lidí už nový rok nespatří. A tak se nerouhejme, když o tom roce, co odchází, říkáme něco nehezkého.

celý článek

Diář, 2CD a plakát Žijte jogu již 21.9.2018

„Žijte jógu je reflexe cesty 15 let, před kterými jsem otevřel své první jógové Energy Studio, současně vydal‚velkou modrou‘ knihu a VHS Powerjóga.

celý článek