Životní harmonie

SVĚT JÓGY ONline Akademie - prostor pro jógu pro širokou veřejnost

 

Vítejte ve SVĚTĚ JÓGY ONline akademie, která rozšíří vaše povědomí o józe, dechu a meditaci, a také o přirozených principech lidského organismu. Dozvíte se i informace, na které v běžných lekcí jógy není prostor. A to celé online. Ať už jste v pohodlí domova, nebo zrovna na cestách, jednoduše se připojíte k dalším jogínkám a jogínům, se kterými si vybudujeme jedinečnou komunitu nadšenců do jógy.

Do SVĚTA JÓGY ONline akadamie se můžete zapojit zakoupením výhodného členství na 12 měsíců (vstoupit lze kdykoliv) nebo si koupit vybraný workshop. Vysílání probíhají přes Zoom.

celý článek

Scan rozhovoru pro ONA DNES 2.5.2023

V článku naleznete scan rozhovoru z 2.5.2023 pro Ona Dnes. 

celý článek

Finišuji mou novou interaktivní knihu “DENÍK”

Čtu, škrtám, přemýšlím, přepisuji, měním. Čtu nahlas, jak ladí slova. Dívám se na obrázky a fotky, zda-li padnou k textu. Sleduji linii slov, vět, odstavců a stránek, zda-li vedou k “flow” - plynulému čtení. 

celý článek

Fotoreportáž z Žijte jógu tour 2023 (Brno a Nitra)

Víkend 14.-15.1.2023 jsem strávil s Jakubem na turné Žijte jógu. Po třech letech to bylo opět super. Energie, přátelé a jóga...tak jsme si to užili. Fotky mluví za vše. 

celý článek

Žijte jógu - MEGA set s dárky (jóga krok za krokem)

Strukturovaný a precizní průvodce jógou - krok za krokem, to je mega balíček obsahující 2 díly knihy Žijte jógu, dvou CD Žijte jógu, rozkládací plán lekce jógy, špendlík a bavlněnou tašku #jogunecvicimaleziju a také 6 měsíců přístup k videím Jóga Virtual...to je ŽIJTE JÓGU - váš pomocník, když vám chybí instruktor. 

celý článek

Rozhovor pro LUI.cz

K JÓZE MĚ PŘED DVAADVACETI LETY PŘIVEDL MŮJ PŘÍTEL,“ VZPOMÍNÁ LEKTOR VÁCLAV KREJČÍK

O čem je jóga? Je těžší učit začátečníky, nebo profesionály? A stresuje se jogín? Na tyto a další otázky nám odpověděl (nejen) jógový instruktor Václav Krejčík (50).

celý článek

O cestách, Indii a životě pro JÓGA DNES

Absolvoval jsem po svém příletu z Indie velice příjemný rozhovor s redaktorkou časopisu JÓGA DNES. Povídali jsem si o Indii, cestování a pocitech....

celý článek

Kalorické tabulky a rozhovor shrnující “50”

S oblíbených lektorem Václavem Krejčíkem jsme si povídali u příležitosti opožděného křtu jeho zatím poslední knihy.

ŽIJTE JÓGU 2 s podtitulem „hledání harmonie“ vyšla na jaře letošního roku, ale kvůli covidové situaci byla pokřtěna až nyní v říjnu.

Došlo k tomu v magické atmosféře zámku Mikulov. A vy se nyní můžete začíst do rozhovoru, který jsme v hlavě oba nosili několik měsíců.

celý článek

Svět ženy a Dieta 2021

Zde najdete rozhovor a pozdrav měsíci v lednovém Světě ženy a únorové Dietě. 

celý článek

Žijte jógu II. - má svůj termín vydání!

Úplně cítím ten drive, který pohání mou krev, když tvořím. Je to mé vyjádření a současně radost být s lidmi, kteří jsou celého procesu účastni.

celý článek