Víra je to, že i když něco nedopadne...nezmizí!

Víra je to, že i když něco nedopadne...nezmizí!

15. 12. 2020  |   Životní harmonie

20 let budujeme s Jakubem svou firmu. 20 let platíme daně, odvádíme odvody a zaměstnáváme lidi, kterým řádně platíme mzdy. A teď ...nás ničí Vláda ČR.

Covidové rozhodnutí vlády nás dotlačilo k 5 měsícům zavření v roce 2020 a vyčerpání všech financí, kterými držíme zavřený chod Energy Studio Václav Krejčík a Power Yoga Akademie -body mind spirit.

Z hlediska nákazy chápeme omezení a nijak ho nezveličujeme (i naši přátele nezvládli, nebo těžce bojovali), ale v rámci podnikání NESOUHLASÍME s bezprávím, které se na malých a středních podnikatelích páchá Vládou ČR. Nyní jsou nastavené diskriminační pravidla pro různé obory v oblasti podnikání. Někdo kompenzace dostává, někdo ne.

Energy Studia lavírují na hranici udržitelnosti a přežití. Covid nájemné a antivirus fungují, ale časové období realizace je neskutečně dlouhé a zkostnatělé na úkor všech našich neodkladných povinností. Nesouhlasíme s porušováním vládních rozhodnutí a nechceme podvádět, ale také nejsme ti, kteři si nechají všechno líbit. V roce 1989 jsme nezvonili pro ....pohrdání vládou ČR v roce 2020.

Nepotřebujeme výhody a zlaté rukavičky. Umíme se o sebe postarat, ale nerovnoprávnost je omezení, které boří... vize, radost a nadšení.

Proto, prosíme naše přátele, zákazníky, studenty, instruktory, kterých si vážíme, že celou dobu existence nás svou přítomností podporují, aby nám pomohli šířit vlnu PODPORY pro všechny - v rámci skupiny https://www.facebook.com/groups/3080128122090105 proto, aby nedošlo k tomu, že až se budou moci do fitness center a jógových studií vrátit, NEBUDE KAM.

NYNÍ POTŘEBUJEME POMOCI! Podpořte svým zájmem výzvou KLIK for Fair Play. Prosíme vás, podpořte to co máte rádi - jógu a sektor fitness, sportu, protože k jaru-brzkému létu nemusí mnoho z nás přežít.
Vašek a Jakub

Děkuji Česká komora fitness za politickou péči a Roman Ondrášek a Jan Pravda - že tuto akci dali dohromady.

6685878F-E78E-4D50-9918-57E6B47023E6.jpeg

8C1FF26A-BC9A-43EB-BCEB-F2F84207F26A.jpeg


Přidat nový komentář

Jméno


Weleda