Slowdown … #ilovemyjob

Slowdown … #ilovemyjob

15. 01. 2018  |   Jóga

Neustále přítomná otázka “Co je dnes za den?” nás provázela celou dovolenou. Zregenerováno, načerpáno, inspirováno a především zažito “teď a tady”, co více si přát..... teď už v akci a tak kde se můžeme potkat? 

Najel jsem na obrátky “slowdown” a je to fajn. Na dovolenou jsem si vezl knížky ke čtení, mentálně jsem byl přesvědčený o tom, co vše udělám a jak se připravím za těch pět týdnů na ocěkávané projekty. Dokonale jsem to měl naplánované. Dnes, když jsem balil na cestu zpět, jsem si uvědomil, jak jsem nestihnul přečíst ani časopis, knížku natož myslet na projekty. Ano, pracoval jsem, to by nešlo bez toho - hoďku ráno a pak zaklapnout a jít ven a poznávat, zažívat a jen být. Je třeba být v minimálním kontaktu s týmem. Ale i přesto jsem úplně vypnul hlavu. Neustále přítomná otázka “Co je dnes za den?” nás provázela celou dovolenou. Zregenerováno, načerpáno, inspirováno a především zažito “teď a tady”, co více si přát. Život na ostrovech je jiný. Stále přítomné slunce, modrá obloha, ale i mraky, velryby, delfíni, pláže a mnoho míst pro objevování dobijí baterky a naplňují každou skulinku sílou pro běžný režim, do kterého právě vyrážím.

Vždycky jsem miloval cestování a přál si pracovat a cestovat dohromady. Skloubit práci a poznávání. Jsem rád, že své sny můžu realizovat a díky dobrému a efektivnímu plánování pracovních povinností v Česku a Slovensku, můzu trávit docela dost času v zahraničí. Část mých aktivit je přenesitelná do on-linu a tak můžu pracovat z pláže, nebo z hor a čerpat tam energii pro vše, co realizuji. Nešlo to samozřejmě samo, ale houževnatostí a důsledností v malých krůčcích se vše otevřelo a já si tak plním jeden svůj velký sen. Cestovat a pracovat dohromady.

V lednu se na vás těším na svých lekcích a kurzu jógy pro začátečníky v Energy Studiu. Vydávám se s Jakubem Šambergerem na docela velké Weleda jógové turné Žijte jógu po celé republice. Zacvičíme si powerjógu, vydáme se k dechu v hloubce budeme hledat. V rámci akce vám představím prakticky i teoreticky novou knihu a opět se potkáme. To je super! Těším se na vás. Už nyní sdílejte s hastagem #zijtejogu svůj jógový příběh.

Jste zvyklí se mnou cestovat na yoga retreaty do zajímavých destinaci? Ani v roce 2018 tomu nebude jinak.
1.-12.3. Vietnam
5.-12.6. Santorini
27.10.-6.11. Ostrovy Bali a Gili.

Dva víkendy v Česku: březen a listopad - Penzion UKO.

A jelikož cestování je energie, mám dotaz. Jeli byste v dubnu (kvetou sakury) 2019 na retret do Japonska? Zažít něco, poznávat a jógovat v zemi vycházejícího slunce? Pište mi do mesíka, jak to vidíte?

V rámci akademie se můžeme potkat na specializovaných jógových programech Restorativní jóga a Master training powerjógy. Učím minimálně polovinu programu RYT 200 Yoga Alliance a MŠMT pro nové instruktory jógy. V rámci 150ti hodinových učitelských trénincích učím pouze první odborný víkend.

Myslím si, že prostoru pro setkání bude hodně a já se těším jak na jógu s vámi, tak na cesty po celém světě, ale i cestování uvnitřit sebe.

VK

PS: Nezapomeňte, že od 1.2. bude můj YouTubeChannel vaclavkrejcik plný nových videí.

Komentáře

eyedrync | 19. 08. 21 - 05:48
hello, how can i solve this problem with this page showing? eye
stealge | 03. 08. 21 - 15:03
purchase cialis online cheap

Přidat nový komentář

Jméno