Jóga Retreat PERU 2020

Jóga Retreat PERU 2020

19. 08. 2019  |   Cestování

Od 1. do 14. dubna 2020 vás zvu na jógovou dovolenou do spirituálního PERU. Lekce jógy povedu já i Jakub Šamberger. Budeme cestovat, poznávat a chodit ve větších nadmořských výškách. 

Jóga v magické zemi Inků PERU
Lektoři: Václav Krejčík a Jakub Šamberger
Termín: 01. 04. 2020 - 14. 04. 2020

Zažijte něco jiného, nestandardního a vydejte se na poznávací cestu s cvičením jógy po zemi Inků - Peru. Tajemné incké památky, peruánská poušť, úchvatná příroda, historie, kultura a jedenkrát denně jógy, pránájáma a meditace.


Přílet do hlavní město Peru, prohlídka pacifického pobřeží města Pisco, plavba na Islas Ballestas - ostrovy nazývané „Malé Galapágy“ známé díky guánu a obrovským koloniím ptáků, lachtanů a tučňáků, Nazca - záhadné linie a obrazce v peruánské poušti, Arequipa - koloniální město postavené z bílého sopečného kamene, ležící pod sopkami s příjemnou atmosférou věčného jara - to bude aklimatizace před vstupem do And. Následně se vydáte do tradiční osady na náhorní plošině Altiplano Chivay, odpočinete si v místních termálních lázních, navštívíte jeden z nejhlubších kaňonů Colca, jezero Titicaca a plovoucí třtinové ostrovy, objevíte krásu města Cusco, které bývalo hlavním městem Incké říše a dobrodružná bude i cesta vlakem k novodobému sedmému divu světa - Machu Picchu táhnoucí turisty z celého světa. To budou zážitky, které vám nikdo nevezme. Pobyt probíhá často v nadmořské výšce cca 3000 m n.m. A je pro každého zvládnutelný.


www.blubebananatravel.cz

Přesný harmonogram a přihlášku naleznete po rozklinutí: ZDE 

Peru Lima
Peru_Cuzco.JPG
Peru_indiani.JPG
Peru_latky.JPG
Peru_Machu Picchu.JPG
Peru_poušť.JPG
Peru_Titicaca Los Uros.JPG

Přidat nový komentář

Jméno