Cestuj, cestuj, aneb #sběr energie - Jsme LOLË

Cestuj, cestuj, aneb #sběr energie - Jsme LOLË

11. 09. 2018  |   Cestování

Když se skloubí práce a zábava dohromady, je to vždy výborné. A tak je to i nyní, když rozšiřujeme nabídku Jóga Marketu o sportovně-lifestylovou kolekci kanadské značky LOLË.

Usedám k počítači, loguji se na web, abych v pohodě domova koupil výhodné letenky do Paříže, kde nás čeká poslední jednání pro zastoupení kanadské značky LOLË pro český trh. Před šesti lety jsme v Americe narazili na „žlutou“ značku oblečení pro ženy, která v sobě obsahuje čtyři písmenka LOLË Live Out Loud Everyday – Žijte naplno každý den. Při osahání několika prvních kusů oblečení a cvičení na stejnojmenné žluté podložce I glow nás celý koncept nadchnul. Tak elegantní, a přitom i sportovní styl ženského oblečení - lze v něm cvičit jógu, běhat nebo jít po ulici a nikdo se nebude podivovat, že jste právě vyběhli z jógového nebo sportovního studia. 

Po svém návratu z USA jsme začali pátrat po historii značky a zjistili jsme, že je to kanadská firma, která organizuje po celé Kanadě tzv. LOLË White Tour. Cvičení pod širým nebem, kdy na žlutých ikonických podložkách I Glow a v bílém oblečení cvičí i deset tisíc lidí najednou. Takový mega jógový happening na oslavu jógy, volnosti a radosti. Expanze v Kanadě, USA a několika evropských zemích, především Francii nás inspirovala a objednali jsme první zásilku žlutých podložek. Hned zmizely, a tak jsme pokračovali a nabídku rozšířili i o cestovní podložky, bloky na jógu a pár kusů legín, topů a triček. Materiály jsou úžasné, střihy ladí ženské postavě a podporují ji.

Vybaluji v hotelu svůj carry-on, abych se převléknul do kalhot a košile, protože pařížská ulice vyžaduje jiný styl, než ve kterém jsem přiletěl. Ještě není čas, aby nás ubytovali, a tak vyrážíme do prvního Cafe La Taverne pizza, kde nad těstovinami a caprese plesá každý chuťový pohárek. Karafa bílého vína, listování časopisy a espresso umocňují dokonalou atmosféru Boulevardu des Italiens, který se mění v Boulevard des Capucines. Zde je čas přemýšlet o všem, co se v letadle honilo hlavou. Když sedím v letadle, vždy toho nejvíc napíšu a vymyslím. Ani nyní tomu na letu do Paříže, byť s hodinový zpožděním, nebylo jinak. 

Poslední jednání v Paříži, zážitek z evropské – pařížské verze „LOLË On the Road“ (menší verze White Tour) a nadšení z lifestylové kolekce... to je www.lolestore.cz, která se v plné síle a kráse blíží do Prahy. Kolekce oblečení na jógu a volný čas, včetně super jeansů, zimních bund, vest, šatů na zimu i léto, zajímavých střihů a plné elegance a života! To je LOLË, které by si neměla nechat ujít žádná žena, dívka, která chce vypadat dobře a ne stejně jako většina ostatních.

Když jsem viděl ten dav lidí, nejenom žen, kteří cvičili v posledním patře parkoviště v rámci Pop-up Store v Paříži s výhledem na Versailles, La Tour Eiffel a hodně v dálce La Défense, pozdrav slunci – cítil jsem energii, radost a volnost, kterou společná akce rozvíjí. A tak není nic od věci, že LOLË Prague 2019 se také blíží… Stačí jen sledovat www.lolestore.cz, zakliknout si nás na Instagramu @lole.cz a těšit se na zážitky, o kterých také jóga je. Zažít sám sebe, vytvořit společnou energii, která, když se šíří, dokáže pozitivně naladit i ostatní. A tak žlutá barva, barva slunce, barva ohně může být manifestací radosti, volnosti a elegance vycházející zevnitř. 

Jsme LOLË a rádi vás budeme inspirovat. 

Vašek

PS: Již nyní široká jógová kolekce LOLË v Jóga Marketu v Uruguyaské 11, Praha 2. 


Přidat nový komentář

Jméno


Weleda