A světe toč se, aneb #mojecesta

A světe toč se, aneb #mojecesta

21. 01. 2018  |   Životní harmonie

Zažili jste někdy, že jste odletěli pryč a vrátili se prostě jiní? Já ano... a je možná opět čas vydat se za dobrodružstvím, tak za pár dnů...a s kufrem nepoletím

Také se vám někdy stává, že se probudíte s jasnou vizí, co musíte udělat? Po několika lekcích života se snažím spoléhat na svou intuici a rozum vypojuji. Osvědčilo se mi to i v mé práci a tak když párkrát naletíte rozumu na špek, dobře si rozmyslíte komu naslouchat. Před čtyřmi lety jsem se probudil a řekl mému partnerovi, že musím do Indie. Nikdy jsem tam netoužil jet a překvapující výraz v obličeji se tedy nedal zakrýt, ale i přesto mi řekl: “Tak jeď!” Ani jeden z nás jsme netušili, jaké mě čeká dobrodružství v Indii a Jakuba po mém návratu z Indie. Neměl to Jakub se mnou lehké, když jsem se vrátil, protože jsem ještě půl roku létal na indickém obláčku a jako spolumajitel firmy moc nefungoval. Naštěstí to vydržel a já jsem strašně vděčný, že jsem v té “indické mlze” mohl ještě chvíli doma žít. Samozřejmě, že když už jsem dlouho nesedal na zem, Jakub mě usadil do reality a já .... začal fungovat.

Opravdu rád, s láskou, vášní a zvědavostí cestuji. Je to pro mě zdroj, síla a pokaždé uvědomění si mnohých stavů, které by mi doma protekly mezi prsty bez povšimnutí. A tak jsem se na Havaji probudil a měl jasnou informaci pro Jakuba: “Musím odjet do Indie”. Jakub se na mě podíval a řekl:” A je to tady opět. No mě omejou, ale netahej mě tam. Jeď si sám, já budu mít Asie příští rok docela dost.”

Letenky, vízum a pobyt na ájurvédské klinice už mám zajištěný, pár jógových bonbonků jsem již našel a tak dobrodružství... může začít. Ale nebojte! Weleda jógové turné Žijte jogu začnu, pak si odskočím ke Ganze a doufám, že se v ní opět budu čachtat. Budu ji pozorovat, jak proudí a odnáší vše, co má. Pak opět naskočím do lekcí i turné. Takže jen malý výlet... a světe toč se!

VK

Komentáře

Vašek | 24. 01. 18 - 22:32
Ajo, ano, budu...v Indii je krásné, že vše jen je. A když se mi to pak podaří udržet tady, u nás, budu šťastný.
Vašek | 24. 01. 18 - 22:31
Pavlo, Indie je úžasná....je krásná a divoká...těším se, jak si sednu ke Ganze a budu se jen dívat.
Pavla | 21. 01. 18 - 18:03
Hodne zazitku a pohody na ceste. Indii znam a vzdy me to tam bude tahnout, moc Vam rozumim. Davejte na sebe pozor. Pavla
Aja | 21. 01. 18 - 14:41
Šťastnou cestu, buďte na sebe opatrný a užijte si to na maximum :D

Přidat nový komentář

Jméno


Weleda