5 ranních jógových praxí na JÓGA VIRTUAL od 7.6.

5 ranních jógových praxí na JÓGA VIRTUAL od 7.6.

29. 05. 2018  |   Jóga

Pět inspirativních a pohodových ranních jógových praxí se objeví v on-line TV JÓGA VIRTUAL od 7.6. Tři díly jsem natočil já, a po jednom Katka s Jakubem. Pěknou ranní praxi. 

Nový video on-line kurz na JÓGA VIRTUAL „Domácí jógová praxe“ přináší 5 půlhodinových dílů jógové ranní praxe s instruktory Energy Studia – Václavem Krejčíkem, Jakubem Šambergerem a Katkou Bílkovou. Ti vás inspirují svými přístupy k jógovému vstávání, rozproudění energie a zařazení jógy do pravidelného každodenního režimu. Můžete cvičit, praktikovat pránájámu nebo meditovat… A k tomu všemu vás bude inspirovat nový on-line kurz na Jóga Virtual. On-line kurz JÓGA VIRTUAL je, co se týče přístupu, pestrý, a tak můžete mít každý den jinou ranní jógovou praxi. Kurz je určený pro všechny, kteří si rádi přivstanou o půlhodiny dříve, protože vědí, nebo tuší, že jejich den bude, díky jógové praxi, krásnější. A o to jde! V rámci kurzu vám pomůžeme zpestřit svou každodenní jógovou praxi. 

1. díl Fasciální jógový tanec (Václav Krejčík, 24:00 minut)

Ranní jógová praxe zaměřená na rozproudění energie svalů, kostí a kloubů. Precizní rozpohybování a uvolnění kloubů, jemný pohyb, plynulé dýchání ovlivní nastavení svalů a fasciální sítě celého těla. V rámci lekce se zaměříte na plynulé dýchání plným jógovým dechem s vědomou pozorností jako základem praxe. 

2. díl Flow powerjóga (Václav Krejčík, 24:00 minut)

Praxe inspirovaná ranním jógováním Václava Krejčíka je dynamická a energeticky nabíjející. Její součástí jsou balanční pozice na rukách, stejně jako stoj na hlavě. Praxi provází výuka dechu udždžají. 

3. díl Jóga energy booster (Kateřina Bílková, 30:00 minut)

Dynamická flow praxe jógy, která protáhne, posílí a uvolní celé tělo. Praxe vás připraví na den plný radosti a energie s jemným plynutím dechu a pozic v rytmu vinyasa jógy. 

4. díl Jemná jóga (Jakub Šamberger, 31:20 minut)

Po dlouhém cestování nebo při problémech v zádech oceníte jógovou sekvenci, která uvolní záda a kyčelní klouby, protáhne celou páteř a dorovná celé tělo po dovolenkových cestách. 

5. díl Jóga pro otevření hrudníku (Václav Krejčík, 29:00 minut) 

Postupujícím věkem se tělo začíná zakulacovat. S využitím pomůcek a praxí záklonů můžete uvolnit a zachovat pružnost celého těla, včetně páteře. Užijte si praxi pro otevření hrudníku.

Užijte si své cvičení jógy kdekoliv a kdykoliv.  

Partneři on-line kurzu: Weleda, Reebok a Jóga Market.

www.jogavirtual.cz


Přidat nový komentář

Jméno