Škola jógy pro širokou veřejnost od 3.11.

Škola jógy pro širokou veřejnost od 3.11.

12. 09. 2019  |   termíny

Chcete se dozvědět více o józe a netoužíte potom, být instruktorem jógy? Právě pro vás povedou nový kurz školy jógy od 3.11. ve večerních hodinách. 

Je jednoduché cvičit jógu. Postavit se na podložku v sále jógového studia, protáhnout a posílit tělo, užít si pozice, relaxaci a odejít. Milý úsměv na tváři a dobrá nálada zůstávají po lekci jógy ....a tak, co více si přát!

“Z vlastní zkušenosti vím, že po nějakém čase začnou proudit otázky, které s jógou souvisí. Člověka začne zajímat filosofie, hlubší význam cvičení pozic a i jejich technika, pránájáma, začnete se ptát, jak meditovat a prostě chce víc, než jen cvičit pozice. Nakoupí si knížky, studuje internet a lační po informacích a i přesto nechce být učitelem jógy”, dodává Václav Krejčík.

Škola jógy je kurz určený právě vám. Nebudete zkoušeni, ale dozvíte se vše, co potřebujete, abyste rozšířili svou jógovou praxi. Dozvíte se něco z historie a filosofie jógy, zasadíte jógu do konceptu pančakóši, vyzkoušíte si na vlastní kůži pozice a budete v nich napraveni, seznámíte se s technikami pránájámy a rozvinete je, stejně jako meditaci.  Navíc se dozvíte více o domácí jógové praxi a jak žít jógu v běžném životě.

To vše v 6 dílném dopoledním kurzu s Václavem Krejčíkem v Energy Studiu HEAVEN, Uruguayská 11, Praha 2. Kurz je určený jak začátečníkům tak i pokročilým. Před kurzem je vhodná základní jógová praxe... několik lekci jógy, nebo domácí cvičení. To vše se dále prohloubí a propracuje ve společném kurzu Škola jógy.

 

Přihlášky ZDE. 


Přidat nový komentář

Jméno