Blog #mojecesta

Moje výkonnost závisí na času, který mám sám pro sebe a pro rodinu. Bez času sám se sebou, buď v tichu meditace, nebo při józe a sportu, nebo se psem v lese, bych svůj čas využíval neefektivně. Řízení firmy a týmu vyžaduje mou energii, kterou čerpám ve chvílích volna. Powerjóga, jako má úžasná společnice, mi při ranní praxi vlévá energii a vytrvalost do žil a já pak v klidu zvládám sebe a život. Vyzkoušel jsem si, jaké to je zakolísat a dostat se z rytmu a rituálů. Spokojenost, která díky organizovanosti zaplňovala mou mysl, tak byla ztracena. Trvalo mi šest měsíců, než jsem se sebral, ale díky těmto měsícům jsem pochopil, jak jsou řád a rituál důležití parťáci pro udržení energie a vitality v běžném dnu.

Nyní je čas proto na sobě makat, užívat si život, pracovat i odpočívat, poznávat, cestovat a přemýšlet o tom, jak žít naplno. Vydal jsem novou knížku Žijte jógu, kde je mnoho tipů, jak život udělat krásným, vzrušujícím a zajímavým. Pojďte se mnou do toho! 

Píšu do svého blogu #jogunecvicimaleziju o józepřináším různé tipy, repotáže z cest, motivuji k udržení kondice sportem a jídlem, a tak pojďte číst, komentovat a dávat své tipy, ať se cítíme dobře.

#zijtejogu  #poweryoga  #vaclavkrejcik  #yoga  #joganapohodu  #cestovani  #athlete

Žijte jógu tour 2024 s Vaškem a Jakubem

Rádi cestujeme, rádi se setkáváme, rádi inspirujeme...vydáváme se opět na cesty po Česku ….jedeme za Vámi s inspirací Žijte jógu 2024.

celý článek

Weleda Žijte jógu turné, akce a mé lekce - podzim 2020

Weleda Žijte jógu turné, akce a mé lekce - podzim 2020

S plánováním to je nyní divoké. I tak, pokud bude vše v pořádku (co to je?), tak pokračuji v již započatém turné na podzim. Mrkněte na mé víkendy a lekce v Energy Studiích. Když se čas umoudří, od 21.3.2021 se potkáme více jak v 18 městech ČR. 

PODZIM Weleda jóga turné - Žijte jógu 2019

PODZIM Weleda jóga turné - Žijte jógu 2019

Turné jsou pro mě i pro Jakuba setkáváním se s přáteli a zájemci o jógu. Rádí inspirujeme a vytváříme pohodovou a radostnou energii, kterou si z každého turné společně všichni odnášíme. Těšíme se na vás! 


Termíny Weleda turné Žijte jógu 2018

Jógu je lepší praktikovat, než o ní mluvit. Slova jsou nesrovnatelná s prožitkem. A tak si přijďte zacvičit s Václavem Krejčíkem a Jakubem Šambergerem a současně se i seznámit i s novou, velkou jógovou knihou Žijte jógu, která umění jógy z podložek přenáší do běžného života.

celý článek

Weleda DEEP SLOW POWERJÓGA workshop 2017

Termíny powerjógových workshopů pro podzimní měsíce 2017: Rychov n.K. Bohumín, Teplice a Beroun. S kým se potkáme? Těšíme se na vás! Vašek a Jakub

celý článek

#DeepSlowPoweryoga tour - podzim 2016 (kontakty a termíny)

#DeepSlowPoweryoga turné podzim 2016 - aktualizované termíny včetně termínů Slovensko (Trnava a Nitra). Poustujte fotky z turné a označte je haštegem:#DeepSlowPoweryoga. A kam v roce 2017?

celý článek

Start 9.4. Deep&SlowPowerjóga a nové termíny podzimu!

Začínají termíny jógového jarního turné! V Plzni již v sobotu 9.4. a nově přidáváme termíny pozdimu 2016 v Táboře, Žamberku, Liberci, Ostravě a Chomutově. Připravuje se termín pro Trnavu. 

celý článek

Deep& Slow powerjóga startuje 9.4. v Plzni

Tak se blíží první zastávka setkání se ve vašem městě. Já a Jakub začínáme v Plzni. Powerjóga, relaxace a pohoda ....další termíny zde v článku. 

celý článek

Deep & slow powerjóga workshop 2016

Jarní termíny powerjógových workshopů již zde. Zpomalit, plynout a vstoupit do hloubky ásan a sebe sama s lehkostí, radostnou myslí a klidem - to je náplň workshopů jaro 2016. Těšíme se na vás! Vašek a Jakub

celý článek

Podzimní termíny turné

Pro velký zájem rozšiřujeme Reebok jóga turné 2015 o podzimní termíny. Dobřichovice, Valašské Klobouky, Krásná Lípa, Zbraslav, Louny a Žamberk.

celý článek

Weleda