Blog #mojecesta

Moje výkonnost závisí na času, který mám sám pro sebe a pro rodinu. Bez času sám se sebou, buď v tichu meditace, nebo při józe a sportu, nebo se psem v lese, bych svůj čas využíval neefektivně. Řízení firmy a týmu vyžaduje mou energii, kterou čerpám ve chvílích volna. Powerjóga, jako má úžasná společnice, mi při ranní praxi vlévá energii a vytrvalost do žil a já pak v klidu zvládám sebe a život. Vyzkoušel jsem si, jaké to je zakolísat a dostat se z rytmu a rituálů. Spokojenost, která díky organizovanosti zaplňovala mou mysl, tak byla ztracena. Trvalo mi šest měsíců, než jsem se sebral, ale díky těmto měsícům jsem pochopil, jak jsou řád a rituál důležití parťáci pro udržení energie a vitality v běžném dnu.

Nyní je čas proto na sobě makat, užívat si život, pracovat i odpočívat, poznávat, cestovat a přemýšlet o tom, jak žít naplno. Vydal jsem novou knížku Žijte jógu, kde je mnoho tipů, jak život udělat krásným, vzrušujícím a zajímavým. Pojďte se mnou do toho! 

Píšu do svého blogu #jogunecvicimaleziju o józepřináším různé tipy, repotáže z cest, motivuji k udržení kondice sportem a jídlem, a tak pojďte číst, komentovat a dávat své tipy, ať se cítíme dobře.

#zijtejogu  #poweryoga  #vaclavkrejcik  #yoga  #joganapohodu  #cestovani  #athlete

Prodloužený jógový víkend MIKULOV - 15.-18.8.2024

Genius loci Mikulova není třeba zmiňovat. V Mikulově je vše, co je třeba pro letní jógovou dovolenou. Vezměte s sebou jógové podložky na jógu, kola, golfové hole, obuv pro turistiku, líné tenisky a třeba také - nic nedělejte - tedy kromě pravidelné praxe jógy 2krát denně. Je to však vaše volba. Byla by však škoda nechat si ujít jógu v Mikulově s Vaškem a Jakubem.

celý článek

Žijte jógu tour 2024 s Vaškem a Jakubem

Žijte jógu tour 2024 s Vaškem a Jakubem

Rádi cestujeme, rádi se setkáváme, rádi inspirujeme...vydáváme se opět na cesty po Česku ….jedeme za Vámi s inspirací Žijte jógu 2024.

Jógový víkend v Poděbradech 24.-26.5.2024

Jógový víkend v Poděbradech 24.-26.5.2024

V těsné blízkosti lázeňské kolonády, v nejvyšším patře hotelu Central Park s vyhlídkou na Poděbrady se ocitnete v ráji relaxace a odpočinku. Krásný prosklený sál na jógu a meditaci poskytuje zázemí pro relaxačně dobíjející jógový víkend v Poděbradech.


Jógově meditační - podzimně rozjímající víkend ve Dvoře Perlová voda 3.-5.11.2023

Jóga, dech a meditace pro podzimní víkend - jóga, rozjímání a pohoda - 9 jógově meditačních praxí se mnou a Jakubem Šambergerem

 

celý článek

Žijte jógu PRAHA - PALÁC KINSKÝCH (14.5.2023)

Pro velký zájem přidáváme nový termín turné Weleda Žijte jógu 2023 Praha, a to v samém centru Prahy, na Staromestském náměstí. V pro Palác Kinských je pouze 30 míst. 

celý článek

Weleda Žijte jógu tour 2023

Power Yoga Akademie po tříleté pauze organizuje jógové turné s názvem Weleda Žijte jógu tour 2023 s předními instruktory jógy v Česku - Václavem Krejčíkem a Jakubem Šambergerem a míří právě do vašeho města.

celý článek

Vyberte si z jógových víkendů Žijte jógu 2023

V roce 2023 jsem společně s Jakubem Šambergerem pro vás připravil 4 jógové víkendy v Česku. Chcete-li strávit příjemný čas, prohloubit svou jógovou praxi a dobít baterky, pojeďte s námi na některý z víkendů roku 2023.

celý článek

Soukromé tréninky jógy

Po delší době mám prostor pro soukromé tréninky jógy. Stát na rukou vás učit nebudu (na hlavě ano), ale jak být fit, v kondici a v pohodě v chaosu současné doby, na tom můžeme společně pracovat. Místo a termín lekcí domluvíme - soukromky probíhají v Energy Studiu Praha 1. 

celý článek

Indie - Kerala a jógový, ájurvédský a detox retreat

Zveme vás do ráje sebe sama, jinakosti a tajemna. Zažijete to, co máte prožít a vykročíte z hranic komfortní zóny pro objevení nových obzorů. Očista těla a mysli doopravdy a naplno, v kultuře, která je "čistotou" protkáná až k základům - to je Indie. Dovolte si být, vnímat a jen tak zažívat, co přichází.

celý článek

Žijte jógu IMMERSION - Klášter sv. Anežky České 8.10.2022

Chcete okusit krásu jógy a historie? Pojďte se mnou a s Jakubem proniknout hlouběji pod povrch jógy a zažít jedinečnou praxi v Klášteře sv. Anežky České v Praze. 

celý článek

Weleda